GRATIS WIFI IN DE TREIN

Onze vertrekhal in Londen, Ebbsfleet, Rijsel en Parijs heeft gratis wifi, er is ook gratis wifi in al onze Business Premier lounges. Je kunt onderweg dus de actualiteit checken, e-mails sturen of een selfie posten.

GRATIS WIFI, ALTIJD EN OVERAL

Je kunt naar hartenlust e-mailen, twitteren en berichten posten. Gebruik je smartphone, tablet of laptop om online te gaan, zelfs als je in de Kanaaltunnel zit (volgens beschikbaarheid).

Doordat wij onderweg 3G en 4G combineren, kun je de hele tijd online blijven, al zoeven we over land- en tijdsgrenzen.

  • Onderweg gebruikt onze gratis wifi de gegevenssignalen van 3G en 4G. De kwaliteit van de internetverbinding kan dus variëren, zelfs al ziet het signaal er op je toestel sterk uit.
  • Wordt je verbinding onderbroken, dan rijden we waarschijnlijk net door een zone met een zwak signaal. Je hoeft je niet opnieuw te verbinden. Als het signaal weer sterker wordt, word je automatisch opnieuw verbonden.
  • Ons gratis entertainmentkanaal wordt niet beïnvloed door het signaal, je kunt dus de hele reis onbezorgd genieten van films, tv-programma's, games, enz.

WIFI OP AL ONZE ROUTES

Er is nu al gratis wifi in de nieuwe treinen van Parijs naar Londen en steeds meer van onze treinen naar alle bestemmingen zijn uitgerust met gratis wifi..

GRAAG JOUW MENING

We willen de allerbeste wifi die er is. Als je dus in een van onze nieuwe treinen reist en wifi gebruikt, zouden wij het fijn vinden als je achteraf onze feedback-e-mail invult.

GRATIS WIFI IN HET STATION

Onze vertrekhal in Londen, Ebbsfleet, Rijsel en Parijs heeft gratis wifi, er is ook gratis wifi in al onze Business Premier lounges. Je kunt onderweg dus de actualiteit checken, e-mails sturen of een selfie posten.

VERSTANDIG GEBRUIK

Om zeker te zijn dat iedereen kan genieten van een goede verbinding, moeten we de toegang tot een aantal video- en muzieksites beperken. Dat geldt ook voor sites waarvan de inhoud niet geschikt is voor een openbaar netwerk. Geen probleem, je vindt een heleboel leuke dingen op ons gratis entertainmentsysteem in de trein, voorlopig wel alleen in het Engels en het Frans, maar we werken aan een volledig Nederlandstalig aanbod.

MEER INFORMATIE?

Ga naar onze FAQ's - Vragen en antwoorden