Doorwerken of uitblazen.
Het begint hier

Laat alles maar over aan ons

  • Totale vrijheid om te reizen wanneer het jou past
  • Express check-in tot 10 minuten voor vertrek
  • Toegang tot onze exclusieve Business Premier lounges 

Zodra je in het station aankomt, geniet je van ruimte, comfort en een uitzonderlijke service.

Complete vrijheid

Business Premier tickets zijn volledig terugbetaalbaar of gratis omruilbaar, waarbij wij je een zitplaats garanderen. Dus als een zakelijke afspraak anders loopt dan voorzien en kom je te laat of net veel vroeger in het station aan, zorgen wij ervoor dat je geraakt waar je moet zijn.

Check-in van 10 minuten

Haal het meeste uit je trip, dankzij de snelle check-in van 10 minuten. Je zoeft vliegensvlug door het station naar je trein.

Business Premier lounges

Heb je toch een vrij moment? Kom voor je vertrek even op adem in onze exclusieve Business Premier lounges. Blaas uit bij een lekker drankje of hapje en blader door de ruime keuze aan tijdschriften en kranten. Snel even je laatste e-mails downloaden gaat gemakkelijk dankzij de gratis wifi.

Werken of uitblazen onderweg

Leun lekker achterover op je zitplaats en geniet van de ruimte en het comfort in het exclusieve rijtuig voor Business Premier. Neem de tijd om te ontspannen of op de hoogte te blijven. Met een stopcontact bij elke zitplaats en gratis wifi in onze nieuwe treinen, blijf je de hele reis verbonden.

Fijnproeversmaaltijd van drie gangen

Er wacht je een stevig ontbijt, licht tussendoortje, heerlijke lunch of verleidelijk diner. Onze menu's in Business Premier zijn bereid in samenwerking met Michelinsterrenchef Raymond Blanc.

Boek snel