Doorwerken of uitblazen.
Het begint hier

Laat alles maar over aan ons

  • Volledige flexibiliteit om te reizen wanneer jij dat wilt
  • De ticketcontrole sluit 10 min. voor het vertrek (15 min. in Amsterdam)
  • Toegang tot onze exclusieve Business Premier lounges

Van het moment dat je in het station bent, zorgen wij voor ruimte, comfort en een uitstekende service.

Complete vrijheid

Business Premier-tickets zijn omboekbaar en terugbetaalbaar voor of na vertrek. En er is onze boarding guarantee. Als je meeting uitloopt, of integendeel sneller klaar is dan gepland, dan zorgen wij dat je met een andere trein mee kunt.

Opgelet: reis je op de route tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk, dan zijn Business Premier-tickets alleen omboekbaar en terugbetaalbaar tot het vertrek van de trein. Onze boarding guarantee is hier ook niet beschikbaar.

Kom gemakkelijk op tijd

De ticketcontrole sluit tien minuten voor het vertrek van de trein (in Amsterdam 15 minuten). De ticketcontrole sluit tien minuten voor het vertrek (vijftien minuten in Amsterdam).

Business Premier lounges

Of misschien wil je ruim op tijd komen om te kunnen genieten van onze exclusieve Business Premier lounge. We serveren hartige snacks, een selectie drankjes, kranten en tijdschriften en uiteraard is er wifi om helemaal bij te blijven.

Reis je van Amsterdam of Rotterdam via Brussel naar Londen, dan kun je relaxen in de NS International Lounges.

Relax werken onderweg

In onze voorbehouden rijtuigen van Business Premier vind je ruimte, comfort en rust om te relaxen, of nog even een spurtje werk te trekken. Met een stopcontact aan elke plaats en gratis wifi in onze nieuwe treinen verveel je je geen moment.

Fijnproeversmaaltijd van drie gangen

Er wacht je een stevig ontbijt, licht tussendoortje, heerlijke lunch of verleidelijk diner. Onze menu's in Business Premier zijn bereid in samenwerking met Michelinsterrenchef Raymond Blanc.

Boek snel