Slimme functies

Er is veel aandacht besteed aan details, van slimme zitkussens tot vernuftige technologische handigheidjes. Alles draagt bij tot een ultiem comfort en een vlotte reis.

Zal ik een leeslampje hebben?

Natuurlijk. De nieuwe ledlampjes werpen doelgericht een helder licht op je literatuur. Zo volg je zelfs zonder moeite de duistere wegen en spannende avonturen van Great Expectations en de Drie Musketiers tot bij het happy end.

Zal er genoeg plaats zijn voor mijn bagage?

Wees gerust. Onze nieuwe machtige bagagerekken blijven cool, zelfs als jouw liefde voor shoppen in Londen groot is. Dapper en stoer dragen ze alle pakjes, cadeautjes, souvenirs, extra koffers ...

Kan ik relaxen op mijn zitplaats?

Ja hoor, zelfs zonder burenruzie. Dankzij de kussens die op een slimme manier achteruitleunen, kun je je knus nestelen in je zitplaats zonder iemand te storen. Da's puur genieten bij een vredige wapenstilstand!

Kan ik werken aan een echte, stevige tafel?

Plaats zat op onze nieuwe tafels! Ze zijn een stevige steun en toeverlaat voor je picknickmand, je laptop, jezelf ... En je klapt ze handig weg als dat nodig is.

Je vroeg er niet naar, maar toch ...

Dit accessoire is onmisbaar voor onderweg: de handige houder voor je hartverwarmende chocolademelk, verkwikkende koffie of zinnenstrelende smoothie.

Je vroeg er niet naar, maar toch ...

Dit simpele maar nobele haakje. Het wordt de held van je trip die je in alle discretie behoedt voor een grote gruwel: het gekreukte vest.

 

Is het barrijtuig gemakkelijk te bereiken?

Een espresso in je ene hand, een zalige croissant in de andere ... Vroeger moest je dan jongleren, onderweg naar je zitplaats. Gelukkig is er nu een galante helpende hand die de weg voor je vrijmaakt: de automatische deur.

Kan ik mijn gsm opladen?

Aan elke zitplaats! Een legertje Europese en Britse stopcontacten staat tot je dienst en blaast nieuw leven in platte batterijen.

Automatische deuren

Onze glazen deuren gaan automatisch open, dat is makkelijk als je bagage draagt of met thee of een glas champagne uit het barrijtuig komt.

Op reis in je privé-trein

Onze zitplaatsen zijn zo ontworpen, dat je je in je eigen veilige cocon voelt.

Vernuftige tafeltjes

De tafeltjes hebben ingenieuze schuifpanelen, zodat je nog meer ruimte hebt zonder dat je eerst alles moet wegbergen.